Meteen naar de inhoud

Lichtmetalen velgen

Uw auto is bij de aanschaf al uitgerust met een set banden en velgen. Dit zijn vaak velgen met een neutrale uitstraling.
Bij Van Essen hebben wij een groot assortiment aan stalen en lichtmetalen velgen.
Voor ieder hebben wij wat wils om uw auto te onderscheiden van andere auto’s.
Het type velg dat u uitzoekt is natuurlijk een kwestie van smaak. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Lichtmetalen velgen geven uw auto een unieke uitstraling. Vaak is dat ook de reden dat er gekozen wordt voor dit type velgen.
U kunt uw auto er sportiever, klassieker of eleganter uit laten zien. Lichtmetalen velgen zijn wel een stuk duurder dan stalen velgen. Het aantal kleuren, vormen en maten waarin deze velgen te verkrijgen zijn is enorm. U kunt uw auto dus op uw eigen manier onderscheiden. Lichtmetalen velgen wegen een stuk minder dan stalen velgen. Dit scheelt weer in het gewicht van uw auto, waardoor de wegligging aanzienlijk beter is en bijdraagt aan een vermindering van het brandstofverbruik. Ook zorgt een lichtmetalen velg voor een betere afvoer van de warmte die uw banden en de remmen veroorzaken.

Bij Van Essen hebben wij een ruim assortiment aan lichtmetalen velgen.
Komt u eens langs in onze showroom en laat u adviseren door onze medewerkers.

Voor een totaal-overzicht van de merken velgen die wij kunnen leveren klikt u hier.

Door op het logo van de fabrikant te klikken kom je in veel gevallen uit bij een configurator waarmee je kunt zien hoe de velgen van dat merk onder jouw auto staan.
Wel zo handig, want vanuit een folder nieuwe velgen kiezen blijft lastig.