Ons Motto:

Velgen maken de auto

Hoe ga jij je auto stylen? Nieuwe lichtmetalen velgen of je huidige velgen als nieuw met velgen spuiten, poedercoaten of CNC afdraaien?

Gebruikte velgen

Nieuwe velgen

Volvo velgen aanbieding

Special: Volvo velgen sets (tweedehands deals)

  • Profiteer nu van heel veel Volvo velgen aanbiedingen.
  • Alleen bij Van Essen zeer veel gebruikte Volvo velgen sets, dus inclusief banden.
  • Zowel verzending of montage bij Van Essen Banden mogelijk.
Velgen kopen

Van Essen Velgen

Velgen geven iedere auto een mooie, speciale look. Zeker met de moderne lichtmetalen velgen met afgedraaide voorkant krijgt je auto die exclusieve look die jij wilt.

Voordelen

Velgen kijken in onze showroom

Wat ga jij met je velgen doen?

Een mooie set velgen maakt het rijplezier compleet. Ze zijn bepalend voor de uitstraling van uw voertuig. Gaat u voor een strakke look, een sportievere uitstraling of kiest u juist voor een stijlvol karakter? Bij Van Essen helpen wij u graag verder.

Wilt u eerst wat meer weten over velgen? Leest u dan eerst even verder op onze informatie pagina. Daar vertellen wij u meer over onder andere de technische gegevens van een velg. Naast de velg zelf zijn er ook vele toebehoren te verkrijgen die in relatie staan tot een velg of de montage daarvan. Hierbij valt te denken aan wielsloten, centreerringen en wieldoppen. Ook daarover vertellen wij u iets meer op de informatie pagina.

Bij Van Essen vindt u een breed assortiment aan velgen. Of u nou lichtmetalen velgen of stalen velgen wil, wij regelen het voor u! De belangrijkste verschillen zetten wij even voor u op een rijtje. Lichtmetalen velgen zijn vaak lichter dan stalen velgen. Ook zijn ze over het algemeen duurder. Dit vanwege het materiaal en het ontwerp. Stalen velgen worden daarentegen minder snel aangetast dan lichtmetalen velgen en zijn onderhoudsvriendelijker. Daardoor zijn deze ideaal voor in de winter. Voor iedereen is er een perfecte velg!

In de showroom op onze locatie in Westervoort hebben wij een aantal prachtige exemplaren voor u klaargezet om te komen bekijken. U bent altijd van harte welkom als u vragen heeft, een kijkje wil komen nemen of als u hulp nodig heeft met de montage. Wij zijn er voor u!

Velgen showroom

Naast nieuwe velgen biedt Van Essen u ook de mogelijkheid om een tweedehands set aan te schaffen. Wij hebben een grote voorraad tweedehands sets die allemaal grondig zijn gecontroleerd en bijna allemaal direct klaar zijn voor montage. Deze gebruikte zomer- en winter-sets staan overzichtelijk met een foto en de bijbehorende specificaties op onze site vermeld. Uiteraard zijn ze ook superscherp geprijsd voor u.

Gebruikte zomer sets

In het verleden hebben wij al veel prachtige sets mogen monteren. Deze kunt u bewonderen in onze galerij. Zo krijgt u een goede indruk van de vele soorten, maten, kleuren en combinaties. Neemt u dus snel een kijkje en laat u inspireren.

Het is verder natuurlijk altijd leuk om van tevoren een idee te hebben hoe uw nieuwe velg bij uw auto past. Om die reden hebben wij hier een aantal links geplaatst naar diverse configurators van onze leveranciers. U kunt hier de wielen vinden die geschikt zijn voor uw voertuig.
Via de 3D webshop kunt u nu ook velgen of complete sets bij ons bestellen.

Brooklyn

Intersprint

Continental