Meteen naar de inhoud
Specialist in vrachtwagen banden

Truck-
service

Van wagenparkcontrole tot pechservice. Als transportbedrijf wil je op je voertuigen kunnen vertrouwen én op je bandenspecialist.

Vrachtwagen banden bij

Van Essen Banden

Als transportbedrijf moet je op je materieel kunnen vertrouwen. Uitval van voertuigen kost geld. Met wagenpark controles en de 24/7 pechservice van Van Essen Banden kun jij met een gerust gevoel je werk uitvoeren.

Voordelen

Maak een afspraak

Transport en logistiek

Op het gebied van transport dient een band aan de hoogste eisen te voldoen. Bij Van Essen hebben we een speciale truck service waarmee we u van dienst kunnen zijn. Wij kunnen voor u diverse werkzaamheden verrichten met betrekking tot het onderhoud en reparatie van alle merken vrachtwagens. Van Essen heeft een grote voorraad truck banden van hoge kwaliteit. Naast banden hebben wij u nog veel meer te bieden:

-Balanceren
-Uitlijnen
-Stikstof vullen
-(Her)profileren van banden
-Band reparaties
-Groot aanbod in velgen
-TPMS (controle van de druk in de banden)
-Vulkaniseren

Wagenpark controle

Als u in het bezit bent van een compleet wagenpark dan is het verstandig om gebruik te maken van onze wagenpark controle. Wij onderhouden en controleren al uw voertuigen op deskundige wijze waardoor de kans zeer klein is dat u voor verassingen komt te staan. Wij pompen de banden op en noteren de profieldieptes. De slijtage aan de voertuigen wordt nauwkeurig bijgehouden, waardoor uw wagenpark in topconditie blijft.

Pechservice 24/7

Van Essen beschikt over een speciaal ingerichte truck voor bandenservice en pechhulp voor onderweg. Op ieder desgewenst moment kunnen wij naar u toe komen om u verder te helpen. Op locatie kunnen wij controles uitvoeren, banden repareren, vervangen en monteren en zelfs balanceren kan op locatie. Onze pechservice staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook op zon- en feestdagen zijn wij er voor u! U kunt ons buiten kantoortijden bereiken op: 06-53212724.

Samenwerking met alle grote merken

Wij leveren diverse banden van alle topmerken voor uw vervoersmiddel of gehele wagenpark. Van Essen werkt samen met alle grote merken zoals Goodyear, Michelin en Pirelli. Ook als u op zoek bent naar een goedkoper alternatief dan is dat voor ons geen enkel probleem. U kunt bij ons telefonisch of per e-mail een offerte aanvragen bij één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.