Meteen naar de inhoud

Bandenopslag

Sla uw banden op bij Van Essen

Heeft u geen ruimte voor de bandenopslag bij u thuis? Of vindt u het teveel werk om uw banden heen en weer te slepen? Geen enkel probleem! Wij bieden u de mogelijkheid om uw banden veilig bij ons op te slaan. Dit gebeurt direct op onze vestiging in Westervoort. Wanneer u de banden nodig heeft, dan hebben wij ze dus direct voor u bij de hand.

Bandenhotel

Uw banden liggen bij ons opgeslagen in het speciaal daarvoor ingerichte bandenhotel. De temperatuur en de vochtigheidsgraad zijn daar vrijwel constant en er is weinig verlichting. Ook is de ruimte volledig afgeschermd, zodat de zon geen kans krijgt om er naar binnen te schijnen. UV stralen kunnen zo het rubber in uw band niet verouderen, waardoor de band langer mee gaat en de eigenschappen van de band langer behouden blijven. Daarnaast zijn uw banden bij ons uiteraard verzekerd tegen diefstal en brand.

Bandenopslag

Wat kost de bandenopslag bij Van Essen?

De opslag voor uw banden wordt bij ons per seizoen berekend. Voor het opslaan van uw banden in ons bandenhotel berekenen wij € 27,50 per seizoen, per 4 banden. Wij gaan ervan uit dat u twee keer per jaar uw banden om komt wisselen. Van zomer- naar winterbanden en andersom. De kosten bedragen dus € 55,00 per jaar voor de opslag. Dit is een zeer scherp tarief wat wij u aan kunnen bieden! Komt u gerust even langs op onze vestiging voor meer informatie.

De voordelen van uw bandenopslag bij Van Essen op een rijtje

-Thuis liggen er geen banden in de weg
-Geen gesleep en gesjouw meer met uw banden
-Uw banden liggen altijd klaar voor montage op de dag en tijdstip van uw keuze
-De banden zijn verzekerd tegen diefstal en brand
-Het klimaat en de omstandigheden zijn perfect voor uw banden