Meteen naar de inhoud

Nieuwe 3D uitlijnbruggen geinstalleerd!

Deze week zijn 2 nieuwe Hunter 3D uitlijnbruggen bij ons geïnstalleerd.
Deze toestellen worden gezien als referentie op het gebied van uitlijning.

Door de fabrikant zijn de wielen van uw auto nauwkeurig in bepaalde standen geplaatst om zo de minste bandenslijtage en een goed weggedrag te hebben. Door verschillende oorzaken kunnen er afwijkingen ontstaan in deze wielstanden. Uw auto is minder koersvast, de banden zullen sneller en onregelmatig slijten wat niet bijdraagt aan de veiligheid.

Heeft u het gevoel dat uw auto naar een kant trekt? Slijten uw banden scheef af? Of staat uw stuur scheef? Herkent u deze symptomen dan is het zeer waarschijnlijk dat uw auto moet worden uitgelijnd.

De uitlijning moet ook opnieuw worden afgesteld na werkzaamheden aan de stuurinrichting, en ook na het vervangen van draagarmen, schokdempers of wiellagers.
Het rijden over een redelijke steen, door een diepe kuil in het wegdek of het hard raken van een stoeprand; allemaal kunnen ze ervoor zorgen dat uw wielstand is gaan afwijken en is het aan te raden om de uitlijning te laten controleren.

Met de nieuwe, zeer geavanceerde Hunter 3D uitlijnapparatuur zijn wij nu in staat deze controle zeer snel en nauwkeurig uit te voeren. Met behulp van meerdere infraroodcamera’s meten wij uw auto exact op en zijn eventuele afwijkingen in de wielstanden, in vergelijking met de fabrieksspecificaties, gelijk zichtbaar.

Twijfelt u of de uitlijning van uw auto nog juist is?
Bel even voor een afspraak of kom langs, indien wij tijd hebben dan helpen wij u direct.